Groupe Pierre & Vacances Center Parcs

Internal Auditor - Westerhoven

All jobs Print Apply
English

Job

Active since 26-03-2018 Job category Accountancy / Controlling / Tax
Location Westerhoven Level Professional
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 36 - 40 Salary marktconform
Stap in een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Voor de nieuwe Internal Auditor van Center Parcs ligt een internationale, uitdagende functie te wachten. Je standplaats is op het park De Kempervennen in Westerhoven, maar in deze internationale functie bezoek je niet alleen de andere parken in Nederland maar ook in België, Duitsland en Frankrijk voor de audits en mystery visits. Ben jij toe aan een veelzijdige baan, waarin je contact hebt zowel met de General managers van de parken als de medewerkers op de werkvloer? Lees dan snel verder. Bij Center Parcs Europe zijn we op zoek naar een (Medior) Internal Auditor.

De afdeling Internal Audit, die bestaat uit een Manager Internal Audit en de Internal Auditor, richt zich zowel op financiële als operationele aspecten van de organisatie met een focus op interne controles / “AOIC”.

Je functie:
  • Als Internal Auditor ben je verantwoordelijk voor een bijdrage aan de interne audits van Center Parcs Europe en het opsporen en voorkomen van fraude. Dat houdt in dat je zelfstandig Village audits-, Village RE-audits en Mystery Visits inplant en je rapporteert over het uitgevoerde audit werk (in het Engels);
  • Je doet samen met de Manager Internal Audit de uitvoering en rapportage voor complexere (Thema- en Headoffice) audits;
  • Fungeren als sparringpartner van de Manager Internal Audit: rapporten evalueren, het evalueren van bevindingen vanuit een operationeel perspectief etc.;
  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling/onderhoud van het auditsysteem en interne controles van de organisatie. Hiertoe treedt je ook regelmatig in overleg met diverse collega’s van andere Hoofdkantoor afdelingen.

Wij vragen: 
  • Een Universitaire opleiding bijvoorbeeld Accountancy, Economie, Bedrijfseconomie.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van Interne Controle of vergelijkbaar. Of enkele jaren ervaring met financiële procedures en affiniteit met het vakgebied.
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Bij voorkeur heb je ook kennis van de Duitse en/of Franse taal.
  • Bereidheid regelmatig te reizen naar de verschillende parken en kantoren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Tevens beschik je over een positief kritische onafhankelijke houding t.o.v. de organisatie, ben je analytisch sterk en beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Ook ben je van nature nieuwsgierig, pro-actief en integer.

Wat bieden we?
Een mooie uitdaging in een dynamische omgeving bij één van de meest toonaangevende werkgevers in de Leisure branche.
Doorgroeimogelijkheden zowel nationaal als internationaal en een marktconform salarispakket, wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op. We vertellen je hier graag persoonlijk meer over.

Heb je interesse in deze vacature:
Reageer dan snel via de 'Solliciteer' button. Wil je eerst meer informatie dan kun je contact opnemen met Petra Stok, Talent Acquisition Specialist, via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of telefonisch via tel +31 (0) 10 49 89 30.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Accountancy / Controlling / Tax
Industry / Industries Hospitality / Recreation / Travel
Region Noord-Brabant
Keywords Vacature, Fulltime, Westerhoven, Auditeur, Financieel Auditeur, Operationeel Auditeur, Internationaal.

Contact information

Name Petra Stok
Phone +31 (0) 10 49 89 30

Location

Apply